Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic jste nepochopil. Až na to přijdete, bude nejspíš pozdě....

0 0
možnosti

RvRvRv "...nosí, co se jí zrovna zachce.."

A v tom je Váš základní omyl v pohledu na islám. Jen velmi málo tam platí, co se mi zachce a zvláště u žen. Akorát jste ve shodě, co se mužům zachce, to musí žena respektovat. Příklad: před 20-ti lety v Turecku chodilo hodně žen oblékaných po evropsku, dnes, ty samé chodí zahalené; myslíte, že se jim zachtělo ??!!!

Kdyby nebyla výslovně v islámu specifikována podřízenost žen mužům s poloviční právní realitou, byly by burkiny jen módní záležitostí. Avšak při znalosti poměrů v islámu je povolení burkin nepřímým souhlasem s nerovnosti pohlaví, což je v rozporu s evropským právem.

To se však už dostáváme k základnímu tématu, zda jsou islámské organizace v Evropě včetně ČR vůbec legální, což je na širší rozbor.

2 0
možnosti
Foto

je to tak, tolerancí burel, nikábů, burkin, hidžíbů a čádorů dáváme na jevo, že s muslimským způsobem nazírání ženy souhlasíme, de facto tedy podporujeme islám. Přesně ten islám, který odporuje Ústavě a v jehož jménu teroristé vraždí ve velkém.

0 0
možnosti

Karma.Velmi dobře napsáno.R^

1 2
možnosti
Foto

No...a kterého to boha máte konkrétně na mysli?

1 0
možnosti
Foto

Nezrušil. Pozastavil.

5 0
možnosti
Foto

Důležitý je ten argument proč tak rozhodl.

0 0
možnosti

Myslím, že jste to uchopil za správný konec. Primárně totiž nejde o Ně, ale o Nás! R^

4 1
možnosti
Foto

My si potřebujeme něco dokazovat? WOW!

0 0
možnosti
Foto

Když jsem si tak pročítal v různých diskusích na téma burkiny, tak mám pocit, že evropská kultura je párek a pivo zdarma. Za to se pak schová všechno ostatní.

Vám R^

4 0
možnosti

J40a73n 86H16l24e98d50í83k

26. 8. 2016 23:11

článek má hlavu i patu, ale stojí na vadných základech,--- prostudujte zákon šárijá, ve kterém se přísně muslímům přikazuje zavraždit jinověrce a ateisty.

Další perličkou je nařízení, že muslím je Pán a Velitel a NEmuslím je jeho otrok a živitel. Za selhání otroka je smrt. A to není vtip, či sranda, to je realita.--- KAUZA HIYAB--NIGAB--BURKA--SHAYLA--CHADOR-- pouze sondy, kam smějí zajít

6 1
možnosti
Foto

A co to má společného s hodnotami, které tu většina hlásá a pak je jiným chce upírat ?

2 0
možnosti
Foto

Když si opravíte slovo pláž, což se občas přihodí každému, a když zkusíte polemizovat nad tím, že zákaz může mít i jakousi ochranu jich samotných před rozjitřenými náladami některých evropských- českých hrotičů, a je tedy v tomto směru v místech s napjatou atmosférou uklidňujícím řešením, myslím, že se mi

,, líbíte,, ;-) vážně... V Evropě je právě mnohost a svoboda tím největším triumfem...:-)R^

1 0
možnosti

Oni ty burkini zakázali i u nás?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS